DA | EN

Fisk

Alt er muligt, når alle gode kræfter trækker i samme retning

Dygtige medarbejdere er en forudsætning for succes og vækst i alle virksomheder. Men fælles for mange virksomheder i Syddanmark er, at de har vanskeligt ved at finde og fastholde de højtkvalificerede medarbejdere og specialister, de har brug for. 

work-live-stay southern denmark blev stiftet den 9. november 2012 i et samarbejde mellem private virksomheder, syddanske kommuner og Region Syddanmark.

Foreningens formål er at bidrage til at skabe bedre vækstbetingelser i Syddanmark. Det vil vi gøre ved at forbedre de syddanske virksomheders muligheder for at tiltrække og fastholde højtkvalificerede medarbejdere fra ind- og udland. 

Hvem har glæde af work-live-stay?
work-live-stay southern denmark henvender sig til alle syddanske virksomheder, både private og offentlige, som beskæftiger eller forventer at skulle ansætte højtuddannet og/eller specialiseret arbejdskraft. Men også ministerier, foreninger, styrelser og lignende institutioner kan med fordel blive medlem af work-live-stay.

 


 

 

Hvad gør work-live-stay?

Vi er den regionale aktør, der binder aktørerne i Syddanmark sammen om en fælles indsats for at tiltrække til vores del af verden.    

Sammen med vores medlemmer arbejder vi for at synliggøre regionens attraktive jobmuligheder og øge kendskabet til Syddanmark som et attraktivt sted at bo og arbejde.

Læs vores vedtægter 

Øvrige

Foreningen work-live-stay southern denmark finansieres af Region Syddanmark    RegionsDK logo

Syddanske initiativer og projekter

 • Vær med til at sætte Syddanmark på talenternes verdenskort med nye markedsførings-materialer, der viser regionens faglige miljøer og attraktive jobmuligheder.

  Læs mere
 • Det skal være nemt at flytte til Syddanmark. Lad din kommunes bosætningskoordinator hjælpe dine nye medarbejdere godt på plads i lokalområdet.

  Læs mere
 • Har du svært ved at tiltrække og fastholde kvalificeret arbejdskraft til Fyn, Esbjerg eller Sønderborg? Få hjælp til at rekruttere medarbejdere og integrere dem og deres familier.

  Læs mere
 • Har du brug for udsyn og globale perspektiver? Få internationale elitestuderende i praktik i din virksomhed.

  Læs mere
 • Har du brug for strategisk sparring med en erfaren leder? Få 50% i tilskud til én, der kan hjælpe med at udvikle din forretning.

  Læs mere
 • Har du brug for at udvikle medarbejdernes kompetencer? Få op til 112.500 kr. i tilskud til at uddanne dine medarbejdere.

  Læs mere
 • Få nye input til din virksomheds globale udfordringer med en GlobaliseringsAgent i praktik i fire uger.

  Læs mere
 • Et tæt samarbejde mellem universiteter og virksomheder skal gøre den dansk-tyske region attraktiv for højtkvalificerede arbejdstagere.

  Læs mere
 • Knyt relationer til studerende og nyuddannede i grænseregionen og få tilført ny viden og kompetencer til din virksomhed.

  Læs mere
 • Få nye kompetencer og ressourcer til din virksomhed og vær med til at skabe 500 studiejobs i Syddanmark.

  Læs mere